Pages

zondag 8 november 2009

Het middelpunt van mijn eigen heelal


Plaatje via AJThijssen en weer gevonden bij Hetkanwel.

Het heeft iets grappigs en vertederends om dit beeld zo te zien. Net zoals ik soms veel inspiratie kan opdoen om even in de Atlas van de Belevingswereld te bladeren. Ik kan er heel hard om lachen omdat ik natuurlijk, vanuit mijn eigen perceptie ook zo'n kaart kan maken van Nederland bezien vanuit mijn eigen woonplaats. Natuurlijk woon ik in het centrum van mijn heelal. Jullie niet?4 opmerkingen:

Astrid zei

Wat een leuk kaartje. Ook prettig om te zien dat ik slechts 'tedichtbijduitsland' woon en niet in het boerenachter(lijke)land of zoiets ;-)

Trouwens, hoe kom je aan die strakke toolbar onderin? Ik heb weer iets gemist...

Annemarie van Essen zei

Mooi he.
Ik blog er binnenkort ook nog wel even over (tanx voor de reminder ;))

Het is een toolbar van Wibiya waarvoor je je hier voor de beta kunt aanmelden.

Unknown zei

ja, hehe :-)

Unknown zei

Raar hoe mensen uit grootsteden altijd zo'n gevoel lijken te hebben. Heb ook al zo'n verhalen gehoord uit Antwerpen en Parijs.

BTW leuk om via jouw Blogger bar te kunnen zien dat daar blijkbaar ook veranderingen zijn aan gebeurd, want eens je die weggemofeld hebt ....

.