Pages

woensdag 13 augustus 2008

Spelen of voor de serieuze arbeid?

Oh wat is animasher leuk!
Na een half uurtje spelen is onderstaande oefening een feit. Geen kop, geen staart, maar wel leuk om te maken.
Er valt ook heel veel zelf te importeren en te uploaden. Dat biedt mogelijkheden, zeg ik!
Gelukkig zijn er al veel mensen die wel iets echt moois gemaakt hebben.
Ik denk dat hier leuke mogelijkheden liggen. Al is het alleen al om 'onze jeugd' te wijzen op zoiets cooools. ;)

Mooie strategie: wanneer ik iets coool vet gaafs weet dat lol is, dan ben ik toch ook een heel klein beetje cooool. ;)

Natuurlijk benader ik het met mijn 'ik moet nog weer even wennen aan werk' blik dit erg speels. Maar ik zie absoluut ook serieuze opties. Alleen ben ik net even te creatief ongeduldig om er echt iets moois van te maken. Maar zouden we voor dit soort prachtige filmpjes geen mooie alianties aan kunnen gaan met een aantal regionale roc's of hbo's die zich toch bezig houden met grafisch design? Of wie weet is dit heel geschikt om eens met een aantal jongeren te 'workshoppen' tijdens een paar leuke lessen.

Ik vind het echt helemaal leuk! (Met dank voor de lieve coiboidames voor het attenderen)

essen2punt0 test by essen2punt0

Make your own | Clone and edit

3 opmerkingen:

Marina Noordegraaf .... zei

de boodschap beklijft. Je bent cooooool!

Unknown zei

Leuke manier om vrij eenvoudig visuele content te maken en dus ook om originele promotiefilmpjes te maken :)

essen2punt0 zei

@marina: goed he. ;)
@benoit: idd goed voor origineel werk!

.