Pages

donderdag 10 juli 2008

Essen2punt0.nl vanaf morgen in de lucht... (hoop ik)


Ik zat er al een paar maanden tegenaan te hikken. Eigenlijk vanaf het moment dat ik begon met essen2punt0.blogspot.com wist ik dat hier een deel van mijn (internet)liefde zit. Het zelf schrijven, zien, bezoeken en delen van mijn visie op de wereld. Een nogal brede visie, daar ben ik mij trouwens van bewust.
Wie weet moet ik ooit ook nog maar eens zo'n mooi beleidsdocument zoals Edwin schrijven. Al is het alleen maar om er na een paar jaar met verwondering op te terug te kunnen zien.

Zo'n plek heb ik al een aantal jaar voor ons als familie, maar dat lag er steeds meer verwaarloosd bij. Dat krijg je met alle html, bouwen van pagina's, nog extra code's toevoegen en ga zo maar door. Leuk, maar het vreet tijd die ik liever in andere dingen steek. Dus ook daar heb ik al een paar jaar een blog 'naast'. Werkte best, maar wel erg dubbelop. Dus sinds deze week heb ik het ook eindelijk aangedurfd mijn blog en mijn domeinnaam aan elkaar te koppelen.

Maar nu essen2punt0 nog. Want vooral de RSS-feeds en alle andere links maakten me een beetje zenuwachtig: gaat dat wel goed?
Maar Edwin (en Wow!ter) hebben me definief over de streep getrokken.

Wanneer je in de komende dagen geen feeds ziet worden toegevoegd moet je even bij me aan de bel trekken. Dan pas ik het een en ander aan of maak ik een nieuwe feed in feedburner. Maar ik hoop dat het niet nodig is.

Vanaf morgen kun je me vinden onder: http://www.essen2punt0.nl
Tenminste... als het allemaal gaat zoals ik denk dat het gaat.

De uitleg van de punt als punt in plaats van . blijft wat lastig, maar dat heb ik mezelf aangedaan bij het aanmaken van deze naam. Maar ja, essen.nl was al bezet. ;)

Verder hoop ik vanaf morgen de trotste eigenaar te zijn van de iPhone, dus daar zullen jullie me van het weekend ook nog wel over horen!

11 opmerkingen:

Kirsten kladdert zei

Spannend! Maar ook gigaleuk. Ik zal je volgen. Maar dat verbaast je vast niet. ;)

essen2punt0 zei

Dat is nou altijd leuk om te horen. :)

Anoniem zei

Leuk! Ik hoop voor je dat alles goed gaat. Ik blijf je in elk geval volgen!

Unknown zei

Gaat vast helemaal goed komen.

Ik heb al een tijdje jouw postje over een nieuw sjabloon voor blogger apart staan. Ooit wil ik eens een mooi design voor ZB Digitaal maar daar hik ik ook al zolang tegenaan. Ik wil eigenlijk het liefst dat blogger gewoon met een miljoen sjablonen komt en dat het met een klik op de knop is geregeld maar dat blijft maar uit.

Ooit zal ik ook daar weer aan moeten geloven.

Tijd is ook wel een aspect in dat kader. Het is zo makkelijk om een hele dag in de weer te zijn met allerlei digitale keuteltjes, het is bijna onfatsoenlijk :-)

Succes ermee hoe dan ook!

Astrid zei

Je feed doet het inderdaad even niet, maar ik wacht met spanning op de kraamvisite ;-)

Unknown zei

Dat komt allemaal wel goed.
Alvast proficiat met je eigen domein :-)

@ edwin : Ik zal morgen is een postje doen van websites die Blogger templates aanbieden. Daar zal je vermoedelijk wel iets naar je smaak kunnen in terugvinden.

Kirsten kladdert zei

Hij doet 't!
Enne... vanmiddag je iPhone halen? Of kun je niet zo lang wachten? ;)

Unknown zei

Gelukt! Kewl!

@ Benoit: bedankt voor de tips. Die post gaat ook in de favorieten :-)

Dymphie zei

Kicken he ;-)

Gefeliciteerd, enne: je feed / link doet t prima, ook via de verzamel - nlbiblioblogs wiki feed :-)

Gerard Bierens zei

Tsja, een eigen URL is voor den moderne blogger toch wel Essentieel! Good luck!

essen2punt0 zei

Dank voor alle reacties!
Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door de snelle omschakeling.

Het werkt en m'n nieuwe plekje voelt als vanouds ;)

.