Pages

donderdag 10 juli 2008

Hoera voor de Konining!


In pdf en in powerpoint leidt de VOB ons binnen in de klantsegmentatie volwassen leden openbare bibliotheken.
Ik had het er hier al over, maar nu is het rapport ook daadwerkelijk zelf te zien. Onderdeel van het hele dossier klantsegmentatietraject 2007-2008.

Ik moet zeggen, dat ik ook blij verrast ben door de powerpoint presentatie. Helder en lekker kleurrijk. Vooral de pagina's met boekenkeuze vind ik leuk om te bekijken. Grappig hoe ik moeiteloos mezelf qua titelkeuze kan indelen bij 4 segementen. Ach.. ligt meer aan mijn brede smaak zullen we maar zeggen.

Natuurlijk is ook op zo'n segementatie genoeg af te dingen. Maar dat doe ik lekker vandaag niet. Want ik ben heel tevreden dat onze bibliotheken met een dergelijk hulpmiddel in het achterhoofd ook visueel voor ogen kunnen krijgen voor wie ze werken. En dat is uiteindelijk al pure winst!

Geen opmerkingen:

.