Pages

woensdag 4 september 2013

Beste bibliothecaris 2013 : het stemmen kan beginnen

U kunt op mij stemmen!
Het Netwerk van Koninklijke Bibliotheken der Nederlanden, ook wel bekend als 'de bibliotheek' houdt jaarlijks een bibliotheek extra hoog door de 'Beste Bibliotheek' te benoemen. Ook dit jaar wordt er, naast die voor de beste bibliotheken in drie categorieën, weer een prijs toegekend voor de meest inspirerende bibliothecaris. Elke bibliotheekmedewerker die zich in positieve zin onderscheidt komt in aanmerking.

Uit de voorgedragen bibliothecarissen zijn er drie geselecteerd. Voor woord en beeld: Annemarie van Essen, Jeanine Deckers en Jan van Bergen en Hennegouwen

Biebsearch werd in 2011 genomineerd voor de ICT~Office Innovatie Award. Een award die wordt uitgereikt aan de persoon of organisatie die versnelling in een regio of sector realiseert. Het was een ervaring waaraan ik met enorm veel plezier terugdenk aan de verbondenheiden onze trots omdat we ook buiten onze branche opvielen. een extra kadootje.

Tot 2 oktober kan er op drie kanjers gestemd worden. Waarbij wij alle drie sterk zijn op onze eigen manier en met onze eigen eigen-aardigheden. Iedereen kan en mag stemmen: wel of niet bibliothecaris. De bibliotheek is van ons allemaal, en dus de bibliothecarissen ook.
Een kadootje dat ik als een groot compliment beschouw. Maar nog blijer zou ik zijn als... juist.

Natuurlijk heb ik een voorkeur: U mag gerust op mij stemmmen!

Geen opmerkingen:

.