Pages

dinsdag 21 mei 2013

Beeldvorming: Jong(l)eren en sociale media - NCOSM 2013

Ik liet hier mijn verhaal over Jong(l)eren en media zien met de door mij gebruikte plaatjes tijdens het Nationaal Congres Onderwijs en Sociale Media. (NCOSM)
Mijn pitch voor de twee workshops die de plaatjes lardeerden kreeg ik van programmamanager Louis Hilgers toegestuurd en deze deel ik graag. Wie weet helpen ze mijn dia's iets beter te plaatsen.

Het mooie van sommige dagen is de informatie die er rest na afloop. De webcasts van deze dag vormen een geweldige kennisbank om een persoonlijke verdieping te creëren rondom onderwijs en sociale media. Doe er je voordeel mee en neem je eigen onderwijs in handen!

1 opmerking:

b7bnz1ccme zei

The shopper can contact our sales team who will make sure that|be certain Waterproof Shower Caps that} the report meets your specs and desires. The CNC Machine Tools Market outlook has been assessed using each primary nicely as|in addition to} secondary analysis strategies. This report is predicated on in-depth qualitative and quantitative analyses that assist us validate the precise CNC Machine Tools Market worth.

.