Pages

maandag 12 maart 2012

Deelnemers gezocht: Een prentenboek in een safaritent

Camp, Zambesi Valley

Een van mijn creatieve-opleiding collega's stuurde me berichtje door met de boodschap: "Help, ik ga iets met boeken doen".

Deze uitnodiging wil ik jullie niet onthouden.

Enige tijd geleden heb ik via twitter een verblijf voor 18 personen in safaritenten bij Landal gewonnen. In de winnende tweet had ik geschreven dat ik met een groep MexonT’ers een prentenboek zou gaan schrijven.

Op 23-26 maart is het zo ver en gaan we aan de slag. Heb je zin om een MexonT’er te worden en mee te gaan? Dat kan als je het leuk vindt om met andere creatievelingen een (prenten)boek te maken en de schouders eronder te zetten zodat zondag 25 maart om 17.00 het als een e-book gedownload kan worden.

Deelnemen aan MexonT betekent hard werken, plezier, leren van elkaar en nieuwe contacten opdoen.

Alle info vind je hier.

Ik ben bijzonder benieuwd naar het prentenboek wat er de 25e staat!

1 opmerking:

Melinda Wolthuis zei

We houden je op de hoogte. Leuk dat je het hier plaatst.

Melinda (initiatiefnemer MexonT)

.