Pages

zaterdag 9 mei 2009

Moederdag 2009Vorig jaar vierde ik moederdag onder andere met dit bericht op mijn blog.

Ik kan me haast niet voorstellen dat we alweer een heel jaar verder zijn. Dat ik zelf alweer een jaar langer moeder ben en ook een jaar langer 'kind'. Toen de omi van mijn kinderen, mijn oma en haar moeder overleed stopte er een generatie. Bijzonder en raar vind ik dat soort dingen. Dat je zelf bezig bent met toekomstige generatie(s) maar dat er dus tegelijkertijd ook generaties verdwijnen. Beetje voor beetje ontvallen ze ons. In het afgelopen jaar is mijn moeder wees geworden. Dat gebeurt dus ook wanneer je ouder wordt.

Daarnaast was het ook het jaar van De laptop die opeens een wereld open liet gaan die ze nu steeds meer en meer aan het ontdekken zijn: mijn vader en mijn moeder.
Zo leest ze mijn blogs regelmatig, krijg ik van mijn vader te horen dat ik Maximeverhagen wat had toege-ehm-dingest en hyved ze met mijn zus en met mij, bekijkt ze foto's en leert ze meer en meer over die ontzettend fascinerende wereld die er in haar laptop huist.

Ik ben ongelooflijk trots op mijn moeder. De manier waarop ze heel fier in het leven staat, enthousiast met me op pad gaat op zoek naar avontuur en daarnaast ook nog eens een prachtig huis prachtig weet te houden en daarnaast een geweldige oma voor mijn jongens kan en wil zijn. Lieve, lieve mam: ik houd van je!

Fijne moederdag!

op zoek naar een grote bruine envelop from Essen2punt0 on Vimeo.5 opmerkingen:

Unknown zei

Stoer!

Natalie zei

Mooi! :-)

Ik ga zo maar eens langs bij die van mij :-)

Anoniem zei

Prachtige blogpost!

Astrid zei

jaloers...
koester elkaar

Annemarie van Essen zei

@allen. tanx

@Astrid, dat is ook precies de reden waarom ik dit schrijf. Ik koester inderdaad dat ze er is.

.