Pages

woensdag 29 april 2009

Elf Fantasy Fair: het delen van passie en verbondenheidAfgelopen zaterdag was ik even niet in Nederland. Vanaf tien uur was ik in een totaal andere wereld die bevolkt werd door allerhande fantasiefiguren. Wat een ongelooflijk feest was de Elf Fantasy Fair!

Er waren een aantal groepen die je duidelijk kon herkennen: Zij die kijken, zij die bekeken worden en zij die alles fotografeerden. Tot welke groep ik behoorde? Tja... Wat zal ik zeggen..

Het meest bijzonder was natuurlijk de groep die zich liet bekijken. Wat een ongelooflijk werk hadden er veel in gestoken. Moet je je voorstellen: ik heb gewoon entree betaald net zoals al die andere mensen. Maar tegelijkertijd staken ze er soms voor meer dan honderden euro's in om er waanzinnig uit te zien.

Zien wij onze klanten al zoiets doen? Zien wij onze klanten al zoveel moeite doen om op ons feestje te mogen komen en zelfs geld te investeren? Dacht het niet.
Maar dat kan ik me ook wel voorstellen. Daarvoor zijn wij toch een ander soort instelling.

Maar ik denk dat er wel een heel ander thema ligt waar ik me heel enthousiast over kan maken: Passie en verbondenheid.

De Passie spreekt voor zich. De foto's laten het nog veel beter zien. Passie voor een boek, film, levensstijl of een bepaalde manier van expressie. Of juist de passie om zoiets op de film te zetten.
De verbondenheid komt vanzelf door het samen zijn, het ervaren van herkenning van jouw passie (of kunnen genieten van het enthousiasme van anderen).

Daarnaast weet ik nu dat de opkomende trend (als trendwatcher in spe moet ik zoiets natuurlijk wel bijhouden ;)) steampunk is.
by outlandarmour.

5 opmerkingen:

BiebmiepLeen zei

Super verslagje en foto's. Een kennis van me was er ook, filmpjes en foto's van haar vind je op http://leetah1981.hyves.nl/album/39301546/Elf_Fantasy_Fair_2009

Annemarie van Essen zei

Leuk! Maar ik heb jammer genoeg geen rechten om d'r mooie foto's te zien.

Anoniem zei

wat een prachtige foto's...en wat jammer dat ik niet wist dat je daar was, had al een beetje spijt dat ik de moeite niet genomen had om te gaan, is in onze achtertuin. Volgende keer ga ik er echt ook naartoe alleen al vanwege het feeerieke

Anoniem zei

...please where can I buy a unicorn?

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
.