Pages

zondag 8 maart 2009

Afleiding of doelgroeponderzoek?Ik ben bezig met een beleidsplan voor de opleiding NOMC. Vooral omdat het moet en minder omdat het nu al direct ergens toe bijdraagt. Wat ik natuurlijk in de komende twee weken wel hoop te bereiken, maar daarom niet minder lastig om de inspiratie vast te houden.

Daarom vandaag niet zozeer doorwrocht een mening, maar vooral een aantal links naar leuke ontspanningsmogelijkheden om vooral maar NIET te schrijven ;)
Leuk, voor een lekkere zondagmiddag.

Edwin kwam met een geweldig leuke trommelact.

Soms is het zo leuk om mooie foto's te bekijken. FlickrCC kan me wel een middagje boeien!

Een artikel van David Lee King over Twitter (oud, maar niet minder boeiend)lees ik en daarna twitter ik zelf nog eventjes. (om vervolgens met vier nieuwe geweldige links weer aan het lezen te gaan)

Het damestas-orakel (in pdf) blijft grappig om nog eens te herlezen.

Alhoewel ik ook gerust graag rondhang bij pencilrebel, readatwork, sketchswap of ik bekijk nog even welke volgende ronde visitekaartjes me toeglimmen.

Maar ik kan natuurlijk ook gewoon veldonderzoek doen voor de opleiding en dan besteed ik natuurlijk mijn tijd aan hele belangrijke websites zoals deze, deze, deze en natuurlijk deze!

foto by h.koppdelaney

4 opmerkingen:

Astrid zei

Dat damestasorakel is echt leuk. Maar... ik val zo vreselijk buiten de gemiddelde boot met mijn tasje, wat zegt dat dan precies?

essen2punt0 zei

Dat je vooral uniek bent? ;)

Astrid zei

ah tuurlijk!

Anoniem zei

De damestas kende ik nog niet, bedankt!

.