Pages

zondag 14 december 2008

Een eigen fictiedossierwidgetWat heerlijk is het toch om samen te werken met heerlijke collega's. Vooral wanneer ze ook nog eens in staat zijn om geweldig mooie dingen te maken.

Speciaal op mijn verzoek is hij aan de slag gegaan met een van de producten die we voor jongeren in ons pakket hebben zitten: www.fictiedossiervmbo.nl. Een website die bedoeld is voor vmbo-scholieren om hun te ondersteunen bij de keuze voor hun fictiedossier.
Maar hoe breng je dat nu een beetje onder hun aandacht? Niet alleen meer door een flitsende folder de scholen in te slingeren, was onze gedachte.

Vandaar dat er nu al een poosje deze mooie widget staat te stralen op mijn website, maar die ik nog niet eens onder jullie aandacht heb gebracht: de widget voor fictiedossiervmbo.nl!

Hier is de code op te halen om de widget op je eigen website te plaatsen. Volgende week moeten Nazdrave en ik maar eens om de tafel over hyves.. :)

Ik ben in ieder geval heel gelukkig met een widget als deze. Het maakt dat we steeds meer en meer waar kunnen maken wat ik graag wil: zijn waar zij zijn.
Dank Naz!

6 opmerkingen:

Astrid zei

Hij pronkt al op ons bieblog!

steenwijk23 zei

Mooi hoor! net ook op mijn blog gezet:)

Anoniem zei

Bloos...
Naz

essen2punt0 zei

@Astrid en @steenwijk23, ik zag 'm staan. Mooi gedaan.

@naz. :)

puzzle zei

Hé, weer een mooie widget; heb het net als het te gekke filmpje uit je vorige post om mijn blog gezet. Met mijn hartelijke dank. Hoever is het met de 23onderwijsdingen?? Er zit een bijna brugsmurf regelmatig over mijn schouder mee te kijken als ik aan het dingen ben - mag ik ook, mag ik ook ????

Unknown zei

Leuke initiatief, bedankt voor de tip :-)
Ik ga er denk ik ook wel iets rond schrijven.

.