Pages

zondag 30 november 2008

Heimwee

De Shanachies van DOK zijn op tour. Ze reizen door Australië en schrijven hierover, maken video's en spreken met veel verschillende bibliothecarissen.
Wat een geweldig avontuur!

Ik ben jaloers. Niet in het minste omdat het me doet terugdenken aan onze eigen reis van nu alweer bijna 3 jaar terug. Van de guided fietstour door Sidney, de hitte van Melbourne en de Great Ocean Road. Heimwee en zin in meer. Tot onze volgende reis geniet ik dan maar van de heerlijke inspirerende verhalen van de Shanachies.


ShanachieTour Down Under: Trailer from Jaap van de Geer on Vimeo.

3 opmerkingen:

Marina Noordegraaf .... zei

Dan ben ik gewoon even jaloers op jóuw reis en dan is de jaloezie weer eerlijk verdeeld :-)

Annemarie van Essen zei

Kijk, dat vind ik nu een goed idee. Gedeelde jaloezie is het halve werk ;)

Daniëlle zei

Aha, nu snap ik de Twitterpostjes zeker. Plak je er de volgende x gewoon 4 of 5 weken NZ aanvast. Dan gaan Dappere Bas en ik stiekem mee in je koffer :-)

.