Pages

vrijdag 7 maart 2008

What if books came after games

En weer hoorde ik ook Jenny Levine heel enthousiast vertellen over "Everything bad is good for you" van Steven Johnson. Het boek staat nog op het steeds langer wordende lijstje 'te doen'.
(Jenny was trouwens geweldig tijdens Ugame Ulearn. Haar sheets staan hier)

Maar een van de dingen die opeens weer kwamen bovendrijven was het prachtige filmpje "What if books came after games". En dus kan ik het niet laten om deze hier te laten zien. Ik vond het een eyeopener eerste klas!
Ik zag trouwens dat gadgets en onderwijs er ook al eens naar verwezen heeft! Een aanrader voor je rss!

Een van de eerste eyeopeners die ik trouwens wil delen van Ugame Ulearn: laten we games nou eens bekijken als content ipv benaderen met al onze vooroordelen :)(Net zoals Jan dit en nog veel meer zo briljant weet op te merken!Voor de nog meer geinteresseerden hier een audiostream van Steven Johnson in Youtube.Geen opmerkingen:

.