Pages

vrijdag 28 maart 2008

Bloggers met Dingen en in de zijlijn Dingen 6 en 7

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Mijn collega bloggers schrijven ook. En hoe!

Kirstenkladdert schrijft bijzonder aangenaam. Ze heeft leuke ideeën, blijft scherp en legt en passant ook nog eens het een en ander uit! Als je wilt weten wat een lurker is bijvoorbeeld, dan moet je maar eens bij haar gaan kijken. Ze scheef in hetzelfde stukje ook iets over haar teller Onestat. En dat attendeerde mij op het feit dat ik wel een teller heb lopen achter de schermen (via lijit die ik als widget in mijn zijbalk heb staan) maar nog geen op m'n homepage. Plus dat ik graag nog wat meer analyse op de cijfers zou willen kunnen loslaten. Daarom heb ik mij aangemeld voor statcounter, nadat ik me had laten voorlichten door de Grote Gratis Teller Test.

23yourmind praat me bij over Photoshop express wat met een online-variant komt. Een web 2.0 applicatie waarmee je een aantal basis fotobewerkinen kunt doen. Nou ja.. basis..
Ik moest wel even zelf zoeken, maar uiteindelijk heb ik natuurlijk 't programma wel gevonden. (Ik zag vanmorgen dat ook lifehacking er al over berichtte. En.. met de juiste link. Ga gerust experimenteren. Je moet je wel aanmelden. Maar het is zeker de moeite waard! De foto hierboven heb ik er ook mee bewerkt. Als aanvulling erg leuk!

Via vangrootbelang bereikte ik de website van labpixies met allerhande aardigheidjes voor onder andere netvibes.

Obidigi en biebjes hebben een leuk idee met flickr en onze kerstpakketten.

Wat een inspiratie en inspirerende ideeën. En dat al na zo'n korte tijd!
Hebben jullie nog meer tips voor me? Post ze gerust bij 't commentaar!


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Enig he, al die actieve en creatieve collega's! Ik word er zelf ook zo warm van...

Annemarie van Essen zei

Dat heb je helemaal goed! Het is gewoon een heel interessante stroom waarin we ons meebewegen. :)

Marina Noordegraaf .... zei

da's een hoop mooi egofeedvoer!

.