Pages

maandag 30 september 2013

Beste Bipeleteekares

Beste bibliothecaris

Komende donderdag komt de bijzondere reis van Jeanine Deckers, Jan van Berg.en en Hennegouwen en mij ten einde en wordt de Beste Bibliothecaris 2013 aan een van ons uitgereikt.

Tot woensdag kan er nog gestemd worden. 

Het waren bijzondere maanden waarin een filmpje van me werd opgenomen, een artikel werd geschreven en ik onder andere door Mark en door Astrid in het zonnnetje werd gezet.

Maar ook het boek van Serge de Beer en mij werd in de afgelopen maand uitgegeven. Maak je eigen apps Bijzonder om als auteur je eigen boek in handen te hebben. Als kadootje kregen Serge en ik een cartoon van onszelf.Een prachttekening waarbij ik smakelijk moet lachen om mijzelf op hoge hakken, het bibliotheeklogo op mijn shirt en Biebsearch zelfs op mijn broek.

Maar het beste stembriefje kreeg ik van mijn jongste. Zeg nou zelf: Beste Bipeleteekares door de biep wil iedereen toch worden?

Maak je eigen apps

 

 

Geen opmerkingen:

.