Pages

dinsdag 19 februari 2013

leesapp-recensenten

Do Not Disturb

Gevraagd werden ze: recensenten lees-apps jeugd.

Een goede app-recensent?
U heeft een grote interesse in nieuwe digitale ontwikkelingen en als zich nieuwe digitale mogelijkheden voordoen bent u er als de kippen bij om ze te benutten. U heeft affiniteit met de doelgroep 0-12 jaar. U kunt goed schrijven en heeft een kritische blik. U heeft affiniteit met jeugdliteratuur. U bent bereid om zich op landelijk niveau voor langere tijd als professionele recensent in te zetten. U wilt graag een inspirerende gids zijn voor de jeugd op het digitale vlak.

De training werd gegeven door de experts van Mijn Kind Online, die de recensenten ook enkele maanden hebben begeleid bij het schrijven van de recensies.

Ze zijn klaar! Marjan Swelsen, Marjan van den Heuvel, Tet Luursema, Roeleke van der Meer, Berber Bouma, Renée de Kievith en Karien Krijt. Zeven nieuwe kanjers waar we ongetwijfeld nog veel tips van mogen gaan lezen voor onze 0-12-jarigen.

Marjan van den Heuvel is mijn Overijsselse collega op wie ik bijzonder trots ben! Marjan kent het jeugdvak vanuit haar vroegere praktijjk als 'juf' en is nu een van de betrokken collectie-experts in ons netwerk op het gebied van jeugd en lezen. 

We zullen vast veel van deze groep teruglezen in de nieuwe widget.

Voor een inhoudelijk verhaal en veel betere onderbouwing kun je bij 'over lezen en schrijven' terecht. 

2 opmerkingen:

Unknown zei

Je hebt mij nog gecoached op het pad van de 23 dingen...en dat was toch eigenlijk het begin:-)

Annemarie van Essen zei

Wat leuk, je hebt gelijk!
Maar het doorpakken- en aanpakken- heb je helemaal zelf gedaan! :)
chapeau!

.