Pages

vrijdag 18 november 2011

Rustig kabbelen we voort..

Lekker rustig he, wanneer ik eens niet al te veel van mezelf de wereld in slinger.

Ziek.

Niet lekker "Goh, wat kun je dan lekker lezen in bed onder een dekentje met een kopje thee" ziek, maar "Mag het licht uit, ik moet zo hoesten en is het nu koud-warm en mag ik een kopje thee alsjeblieft" ziek.
Maar vanaf volgende week iets minder ziek en steeds meer beetjes beter is het plan.

Om alvast weer aan me te wennen een prachtig filmpje over de stad die ik binnenkort weer hoop te bezoeken met een aantal collega's: Berlijn.

The Street Aesthetic of Berlin from Christian Andersen on Vimeo.

 

Met dank aan Videovolt

3 opmerkingen:

Marina Noordegraaf .... zei

Het is ongezond nooit ziek te zijn (Koos Versteeg). Het is gezond weer beter te worden. Ik hoop dat je snel weer beter, beter, beter bent!

Astrid zei

Yes! En daar ben ik dan bij :-) Samen met een sterk herstelde Essen die de hele wereld weer aan kan. Maar nu dus even niet, dat is oké. Je ziet, de wereld draait door. Alleen net ietsje minder gezellig ;-)

Beterschap nog even dan. X

Annemarie van Essen zei

@Marina. en de post hielp natuurlijk ook! dank je :)

@Astrid. Het mooie van de wereld is dat deze altijd blijft draaien. :)

.