Pages

maandag 4 april 2011

Conference by the Sea #cvimc

"Op 6 en 7 april 2011 wordt de tweejaarlijkse Managementconferentie in Zeeland gehouden en wel op een locatie die past bij Zeeland. By the Sea dus. Het concept van deze conferentie zal totaal anders zijn, dan de vorige dus laat u verrassen."

Heel Roompot Domburg is afgehuurd en alle huisjes zitten vol. Ik mag in zo'n huisje overnachten en in een ander huis spreken.
Op 22 september 2010 is er al kwartiergemaakt om dit geheel op orde te krijgen en ik verwacht een van de meest bijzondere conferenties ooit.

De deelnemerslijst is indrukwekkend en lang. 1100 deelnemers vanuit alle ROC's en AOC's in Nederland. Met voor een groot deel een eigen huis op het terrein waar workshops, presentaties, inleidingen en vooral dialoog gaat plaatsvinden. Het programmaboek is niet alleen indrukwekkend, maar ook inspirerend. Vandaar dat ik de slideshare heb toegevoegd, maar met deze link is het programmaboek ook te downloaden.

Het Consortium voor Innovatie heeft een wild idee omgezet in een evenement waarbij ontdekking en ontmoeting centraal staat. Het programma is gebouwd rondom de vraag ’De docent als eigenaar van het onderwijsproces?’ . Dit thema vraagt om de visie van bestuur en management, maar ook van docenten en studenten op hun onderwijs. .. en van bibliotheken als samenwerkingspartners.

Wie mij in Domburg wil ontmoeten is van harte welkom om dat te doen op donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 op de Golfbreker 19

Ik vertel over wat bibliotheken beweegt, wat we doen voor en vooral met het onderwijs en welke wegen er zijn om gezamenlijk op te trekken om zo het beste van beide werelden te koppelen. Want er is veel mogelijk in gezamelijkheid. Voor een deel zit dat in tools die we organiseren, maar een tool heeft een doel nodig om daarwerkelijk van waarde te zijn voor organisaties en voor mensen. Voor docenten en voor leerlingen.

Wanneer je graag op een ander moment met me wilt afspreken ben ik via dit mailadres te bereiken of natuurlijk via twitter op essen2punt0.
Zoek me op, ik laat me graag vinden! Op #cvimc

 

Geen opmerkingen:

.