Pages

donderdag 3 maart 2011

De enige echte office linebacker

Een van de meest briljante commercials in jaren vind ik nog steeds de Reebok serie met in de hoofdrol Terry Tate: Office Linebacker. Waarbij de filmpjes briljant en onvergetelijk zijn, maar helaas de merkbeleving niet bleef hangen. Terry Tate vergeet je echter niet meer. Leuk om ook in 2011 nog een verwijzing naar deze clips te zien.

Online kom ik uit bij deze website, maar ik kan me haast niet voorstellen dat Reebok deze gemaakt heeft. Het kost me even zoeken op de corporate site van Reebok, maar omdat de campagne beƫindigd is zijn inderdaad alle filmpjes verwijderd.

De Old Spice Guy doet me er wel wat aan denken. Het geeft in ieder geval een antwoord op, wat ik denk, dat Reebok in deze tijd met de huidige toepassingen van sociale media met Terry Tate had kunnen bereiken.
Zoals de video's, de website, the making of, de reacties op vragen.

Alle filmpjes van de Office Linebacker zijn nog steeds even grappig en goed in elkaar gezet. Hier vind je alle afleveringen bij elkaar. Hieronder een aantal van mijn favorieten.

1 opmerking:

jaqulin zei


Lichtgewicht 4k actiecamera wifi is een reddingsboei voor reizigers zoals wij, omdat we deze camera gemakkelijk kunnen dragen en het de beste foto's vangt.

.