Pages

zondag 27 juni 2010

Verhalen, verhalen, verhalenSoms heb je het geluk om op het pad te worden gezet van iemand met bijzondere talenten. Wanneer dat iemand is waarnaar je ademloos kunt luisteren omdat ze mooi vertelt is het een talent waar je wel eens te kort bij kunt stilstaan. Gewoon, omdat de waan van alledag je soms weer wegvoert van verhalen of van jezelf.

Tijdens een wat koude voorjaarsdag vond ik mijzelf en mijn gezin terug in een tuin onder een tentje bovenop een houten bank terwijl er verteld werd over sagen, legenden en over hondepoep met vlaggetjes erin. En de bonus van dit moment volgde een paar dagen later in mijn mailbox. Een sprookjesbon!

Ik kende de Volksverhalen Almanak nog niet. Dankzij gulle geefster Annet heb ik al heel wat tijd doorgebracht.

Mag ik deze bon bij deze met alle verwondering die je er zomaar bij krijgt aan jullie allemaal doorgeven?

Bij deze!

Foto by Miss Indy Pop

2 opmerkingen:

Astrid zei

Een spannend kado. Ik heb me aangemeld. Laat die sprookjes maar komen ;-) Dank!

Annemarie van Essen zei

En Astrid? Hoe vond je je eerste verhaal? :)

.