Pages

vrijdag 26 februari 2010

De website van Biebsearch


De website van Biebsearch is live!

Vlak voordat de masterclass start hebben we ook een digitale plek gerealiseerd waar we informatie kunnen delen over Biebsearch, over de verschillende onderwijsvormen waar we ons op richten en is er aan de achterkant een forum voor de masterclass beschikbaar.

Laat het maar aan Marc van der Meulen over om zoiets moois te maken. Astrid van Dam houdt zich, natuurlijk, bezig met Biebsearch junior onder het kopje primair onderwijs. Marcel Mentink is een sterke projectleider en ook Nicole Giling is vanuit zwolle heel hard aan het werk als projectleider om de dienstverlening richting MBO's sterk en krachtig te houden. Mark Deckers is als programmamanager vervolgens overal bij betrokken.

Ik ben bijzonder blij en trots op een team van collega's dat naast alle harde werk achter de schermen ook nog eens zoiets moois als dit weet af te leveren!

4 opmerkingen:

Astrid zei

Yeh yeh, jippie jippie, yeh yeh!

diriwout zei

Ziet er inderdaad heel mooi en strak uit kleurstelling en nieuwe logo fraai verwerkt. Een van de volgende producten waar Marc ook nauw bij betrokken is, is de bloggids. Wordt dus vervolgt

Annemarie van Essen zei

Moet moet dan zeker een mooi vervolg gaan worden!
Leuk om te horen.

Hetty Odenthal zei

Complimenten!!!

.