Pages

zaterdag 31 januari 2009

NOT 2009: veel, veel en nog eens veel!


Het was weer een mooi beursdag, gisteren. Met een veel te zware tas vanwege alle folders en materiaal keerde ik huiswaarts.

Hier vind je foto's en het apparaat dat ik hier filmde mag je me midden in de nacht komen bezorgen!

Nu eerst eens studeren. ;)

6 opmerkingen:

Jouke zei

Mij ook, ik had je filmpje al gezien dankzij Twitter. cht een geweldig "iets".

Astrid zei

Ja, die 'tafel' daar hebben Mark en ik ook een tijdje bij staan kwijlen. Hoe lang zou het nog duren voor dat gemeengoed is in alle scholen, denk je?

Annemarie van Essen zei

Mooi he.
Ik denk dat die tafel nog wel even op zich laat wachten. In de eerste plaats vanwege de 12.000 euro die 't ding ongeveer moet kosten (per stuk!) en in de tweede plaats omdat het hier vooral om platte tafels gaat.
Daarnaast wordt er nu al veel in digitale lesborden geinvesteerd. Ik verwacht dat het zo ongeveer de tijd van de afschrijving van de digitale schoolborden kost voordat zoiets überhaupt gemeengoed kan gaan worden.

Mss een beetje minder optimistisch verhaal dan ik onszelf (en de scholen) gun, maar ik denk dat de realiteit gewoon nog geen financiële ruimte laat voor veel scholen om dit te kunnen financieren.

Astrid zei

Mijn idee!

Anoniem zei

Enne? Net als ik 2 jaar geleden het grootste gedeelte van de folders bij het oud papier gemikt? Heb wel nog een fraaie Kennisnet tas eraan overgehouden, daar bewaar ik nu mijn wolwas in voordat die naar de machine verhuist ;-)

essen2punt0 zei

Heel veel voor mijn collega's neergelegd (zodat ik het over een week idd daar wel in de papierbak gooi ;))

Die kennisnet tas is echt bijzonder fijn inderdaad. Hmm.. wolwas is wel een goed idee

.