Pages

zondag 7 september 2008

Youtube en koffie..

Ik ben gek op koffie. Dat lijkt me nu echt zo'n boodschap waarmee ik op een druilerige zondag wel wegkom op mijn blog. (Op de huiskamerbioscoop van de bibliotheek Deventer kom ik later nog terug)
Ik heb een gewone senseo, maar wel deze melkopschuimer. Daarmee maak ik mijn eigen beker geluk. :)

Omdat ik op dit blog dit geweldig grappige filmpje vond wilde ik even verder zoeken op Friesche vlag en belandde ik vervolgens bij een aantal geweldige instructiefilmpjes van 'worldoflatte'.
Zo maak je dus koffie met een appeltje erin, een chocolade roos of de perfecte versie van mijn favoriet: de Latte Macciato. (De versie van ijskoffie klinkt me trouwens ook bijzonder fijn in de oren! Hmmmm)
Zoek trouwens maar eens naar cappuccino art. Wat een kunstwerken kom je dan tegen!
Genieten jullie even mee?Heb ik ook nog een moraal behalve heerlijke koffie op een luie zondag? Ja, stiekem toch ook nog. Dit vind ik namelijk een mooi wijze om (ook!) te communiceren met je klant. "Laten zien", uitleg geven en visualiseren van een product. Op deze wijze vorm je inderdaad een community. Al is het alleen al een community van enthousiaste gebruikers of mensen die gewoon een hulpje in de rug nodig hebben met de werking van welk product dan ook. Als fabrikant kun je hiermee op een redelijk goedkope manier je product op je eigen manier onder de aandacht brengen. Ik vind het wel een strakke manier van extra communicatie.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Het zijn inderdaad erg mooie kunstwerkjes, enkel jammer dat je ze vernietigt door het drinken.

Persoonlijk drink ik graag de cappuchino/chocolade mix die ik dankzij een Duits supermarkt bezoek heb leren kennen. Blijkbaar zou die kortelings ook buiten Duitsland aangeboden moeten worden.

Warme melk met 2,5 soeplepel van dat poeder + 1 soeplepel honing is bijzonder aangenaam :)

Daniƫlle zei

Sinds mijn laatste bezoekje aan Londen en mijn eerste bezoekje aan Starbucks ben ik verzot op de Latte variant. Helaas niet verkrijgbaar in de koffiekamer van mijn werkgever.

essen2punt0 zei

Hmmm... dat klinkt ook erg lekker Benoit.

Starbucks is zooooo verleidelijk. Het is maar goed dat Nederland nog niet massaal is overgenomen door dit soort bedrijven.
Onze kantine levert goede koffie, maar zo luxe ook niet. Daar verwen ik me dan thuis maar mee. :)

.