Pages

zondag 20 juli 2008

De MSI Wind, de iPhone en een handige google-widget

..

Ik heb zoveel te doen! En dat komt allemaal omdat mijn twee nieuwe speeltjes zoveel tijd van me vragen. Speeltijd, welteverstaan.

De iphone is geweldig! Dat kleine wonderding waarmee ik, per ongeluk lijkt het, ook nog kan bellen is helemaal geweldig. Wat een mooie toepassingen, fijn ontwerp en zoveel mogelijkheden.

En dan mijn kleine wonder in de vorm van de MSI Wind. Ik ben een van de weinigen in Nederland die 'm al heeft, blijkt. En dat maakt me wel gelukkig. Zelfs de witte kleur vind ik schattig.
Geen Asus Eee voor mij dus.
Wie ook zit te wachten op zo'n 10 inch klein wondertje: aankomende woensdag ligt bij de Aldi de Medion Akoya mini 10" notebook.

Niet zo mooi als 'mijn wind' maar absoluut de moeite waard als je een kleine versie overweegt. Goede prijsstelling en veel mogelijkheden!
Bedenk dat wel dat je woensdag op tijd bij de Aldi op de stoep staat. Voor dit soort acties loont het om voor openingstijd voor de deur te staan.

En dan heb ik het nog niet eens over mijn Nintendo DSLite. Nu staat alleen de Nintendo Wii nog op mijn verlanglijstje...

Nog een week en dan ga ik heerlijk twee weken op vakantie. En wat denken jullie wat bij mijn 9,5 kilo vakantie elektronica zit? :)

En om verder ook nog het een en ander wat gemakkelijker te maken vond ik hier nog een geweldige google-widget. Een gepersonaliseerde startpagina kan je vaak erg productief maken. Je kunt in één oogopslag zien wat het laatste nieuws is, je email, je documenten etcetera. Hier vind je deze super-widget voor bijvoorbeeld je netvibes.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Hehe, je gaat wel bijzonder goed voorzien zijn tijdens je vakantie.
Allemaal leuke beestjes. Wat kan je ondertussen eigenlijk zo allemaal met je iPhone?

Leuke widget trouwens, maar ik wacht liever nog wat op de vernieuwde iGoogle. Die zou diezelfde functionaliteit en een breeder beeld moeten kunnen bieden.

Unknown zei

Ik las net over dat masjientje en vroeg me af of dat nu lekker werkt.

Je hebt me mooie speeltje iig :-)

Zeg. Zijn dat jouw sokken?

essen2punt0 zei

De sokken staan voor het happy gevoel dat mijn nieuwe gadgets me geven. :) Zulke mooie sokken heb ik nog niet in mijn lade liggen. ;)

De MSI wind werkt zo lekker! 10" zorgt voor een toetsenbord waar je ook nog eens fatsoenlijk met je vingers op kunt typen. Zelfs met de snelheden die ik gewend ben.
(Als je er het geld voor over hebt: de Aldi aanbieding van woensdag is echt een aanrader!)
XP, mijn 'eigen' office en alle andere programma's die ik toch al gebruik.

De iPhone kan inderdaad veel. Ik vind de functie van twitter heel handig, synchroniseren van mijn adresboek en agenda, e-mail (wel een ander-speciaal-voor-mailadres aangemaakt), buienradar O+ en ga zo maar door.
Evernote is trouwens ook verdraaid handig!

Anoniem zei

Heb je mophie al voor je iPhone?
http://www.mophie.com/products/juice-pack-iphone-3g

.