Pages

maandag 2 juni 2008

Furieus! Bellen is niet altijd entertainment


En weer, voor de zesde keer deze week, wordt ik telefonisch benaderd over mijn financiële leefwijze en de wijze waarop mijn rentepercentage, lopende kredieten waarvan ze uitgaan dat ik ze heb en pensioengaten door de charmante telefoonjongens en -meisjes kunnen worden opgelost.
Verdorie! Daar heb ik helemaal geen zin in!

Na de eerste twee keer direct neen te hebben gezegd, de derde keer ik tijdtechnisch de zin had om eens in een diepgaand gesprek te geraken met het desbetreffende meiske en de vierde en vijfde keer maar weer de telefoon heb neergelegd werd ik deze, zesde!, keer driftig. Het studentje aan de andere kant van de telefoon had zijn gegevens niet op orde, sprak me stelselmatig aan met de verkeerde naam, had een verkeerde naam van mijn ega in zijn bestand en wist ook nog allerlei financiële nonsenses over ons te melden. En dus wenste ik de weten hoe hij aan mijn gegevens kwam.
Van mijn echtgenoot (waarvan de naam ook fout was), melde 't kleine ettertje.
Fout! Want die geeft nog minder info dan ik.
Oh...
Dan kon hij die informatie niet prijsgeven....
Maar ik moest dat natuurlijk wel.

Vervolgens wilde ik uit UIT uit UIT zijn systeem.
"Ja, ja, ja" zei hij en wilde gaan maren. Dus zei ik dat ik antwoord wilde.
"Ik zei toch ja.."
Ehm.....
Zoiets accepteer ik niet van mijn eigen kinderen, laat staan van zo'n telefonisch opdondertje.

Toen ik vroeg om een schriftelijke bevestiging van het verwijderen van mijn gegevens sloeg hij op tilt. Dat deden ze niet. DAT DEDEN ZE NIET!!!???
Maar ondertussen wel alles van mij willen weten!
Dus ik vroeg waarom niet. Leek me wel een goede vraag toch?
Nou, daar wilde hij geen antwoord op geven.
-zucht-
En toen verbrak hij de verbinding.

Waar was ook alweer die website om je van dit soort lijsten te krijgen?

1 opmerking:

Marina Noordegraaf .... zei

ontzettend irritant inderdaad!
infofilter werkt wel, alleen na ene paar jaar moet je opnieuw opgeven dat je geen telefoontjes wenst. Het blijft toch de omgekeerde wereld :-(

.