Pages

zondag 6 april 2008

Ding 8. Online plaatjes bewerken I

automotivator picture

Ik heb al het nodige geƫxperimenteerd met het fotobewerken. Kijk maar
hier en hier. De foto hierboven heb ik trouwens gemaakt met automotivator.

Maar vanavond ben ik maar eens echt 'los' gegaan. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Zoveel leuke en spannende toepassingen en tegelijkertijd zoveel onzin! Want wat moet ik nou met mijn naam in het Japans, Tibetaans, een bandnaamgenerator en nog meer van dit soort spannende nutteloze heerlijk vermakelijke productie? :)

Ik kan gewoonweg een hele pagina vullen met mijn opgeslagen fratsen. Daarom leek het me maar wijs de meeste ervan lekker naar flickr te kopieren. Daar staan ze gezellig tussen de andere 23dingen foto's en zien jullie ze vanzelf terugkomen in de widget in mijn zijbalk.
Zoals bijvoorbeeld deze en deze. Of hoe vinden jullie me er hier op staan?

Kijk.. 23 Dingen is niet voor mietjes!
mietjes

4 opmerkingen:

Marina Noordegraaf .... zei

"Zelfs de langste reis begint met een eerste stap". Dat komt ook al mooi terug in je Ding 9.

Ik wil je een anekdote die ik aan mijn zoon Pim ontleen niet onthouden. Hij zei: "mama, ik heb ontdekt dat 6 keer tot 10 tellen veel korter duurt dan 1 x tot 60 tellen".

Geweldig prachtig hoe hij tot dezelfde ontdekking kwam als jij!

Kirsten kladdert zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Kirsten kladdert zei

Vraagje tussendoor: heb je de 'Comments on your photo's' al in je Netvibes staan? ;)

essen2punt0 zei

Goeie vraag :D
Nee, die had ik nog niet aanstaan.

En ja, het is waar je denkt dat het is. ;)

.